Košarica: 0 izdelkov
Kontakt:
031 586 049
041 884 124

Sistem mojCENT

(ID artikla: )

modularni program zvestobe, ki ga lahko uporabljate z vašim obstoječim blagajniškim programom...

Sistem mojCENT ponuja možnost kreiranja dodatnih vsebin na vašem obstoječem računu. Te vsebine so lahko: KUPON za popust, KUPON z dobroimetjem ali OGLAS. Sistem deluje tako, da preprosto na konec vašega računa samo še dotiska željeno besedilo, kupon s popustom s črtno kodo ali drugo poljubno informacijo.

KUPON za popust: Sistem mojCENT vam preprosto na koncu računa kreira kupon za popust pri naslednjem nakupu, popust na določen izdelek ali vrne del zneska v obliki kupona, ki ga lahko stranka uporabi ob naslednjem nakupu.

OGLAS: na koncu računa kupce preprosto obvestite o novi akciji, ponudite cenejši artikel ipd. Sistem mojCENT omogoča dodajanje poljubnega teksta, slik ali črtnih kod.

KUPON z dobroimetjem (program zvestobe): V času izpisa računa kupec predloži kartico na kateri lahko zbira točke ali pa se na kartico vrača odstotek vrednosti nakupa, ki je določen glede na boniteto posamezne stranke. Svojemu zvestemu kupcu lahko omogočite zbiranje nagradnih točk, popuste ipd. Sistem mojCENT omogoča dostop do različnih poročil o najboljših kupcih, kupcih z največjo frekvenco nakupov idr.

S Sistemom mojCENT enostavno zmanjšajte stroške oglaševanja, pridobite nove stranke in spodbudite obstoječe stranke k še večji lojalnosti.

Program se enostavno namesti na vaše obstoječe blagajne in za delovanje ne zahteva nobenega poseganja v vaš obstoječi blagajniški program.


Za več informacij nas kontaktirajte!

Informativni obrazec
Pošljite nam povpraševanje in odgovorili vam bomo v najkrajšem možnem času.
Vaše sporočilo je bilo poslano!
Nazaj

Ime in Priimek: Podjetje: E-mail: Telefon:

Artikli, količina, rok:

Pogoji poslovanja
Vsebina spletnega mesta je avtorsko delo in je brez soglasja ni dovoljeno kopirati
Izdelava MMstudio
Naša spletna stran za boljše delovanje uporablja piškotke! Želite izvedeti več?
Ali se strinjate, da na vaš računalnik naložimo piškotke za ta namen?