Košarica: 0 izdelkov
Kontakt:
031 586 049
041 884 124

Digitalne poslovne vizitke z NFC čipom in QR kodo

(ID artikla: )

PVC vizitke s QR kodo in NFC čipom, ki jih prejemnik le hitro poskenira in prejme vaše kontaktne podatke v svoj mobilnik

Digitalne poslovne vizitke so narejene iz PVC kartic, ki  vsebujejo NFC čip NTAG216, ki je idealen za hranjenje vaših kontaktnih podatkov v elektronski obliki (vCard).

To omogoča prejemniku enostaven vnos kontaktnih podatkov v svoj telefonski imenik, saj je dovolj, da svoj mobilnik z NFC približa vaši vizitki in podatki se bodo samodejno prenesli k prejemiku. Če prejemnik nima NFC telefona, lahko poskenira QR kodo na vizitki, ki vsebuje identične kontaktne podatke.

Digitalne poslovne vizitke so standardne dimenzije kot bančne kartice, torej 86x54x0,85 mm. Vizitke so obojestransko, barvno potiskane z grafično podobo po vaših željah. Na sprednji strani so natisnjeni osebni podatki imetnika vizitke, na zadnji strani pa želena grafika (npr. logotip podjetja) in QR koda s kontaktnimi podatki.

Običajno je dovolj, če ima imetnik le par digitalnih poslovnih vizitk, saj je namen le teh, da jih prejemniki le "poskenirajo" in jih vrnejo imetniku.

Za izdelavo digitalnih vizitk potrebujemo grafiko s podobo vizitke ter kontaktne podatke. Po potrebi lahko poskrbimo tudi za oblikovanje vizitk.

Generiranje vCard v obliki QR kode in kodiranje NFC čipa opravimo mi.

Rok dobave: 1-2 dni po potrditvi predogleda
Informativni obrazec
Pošljite nam povpraševanje in odgovorili vam bomo v najkrajšem možnem času.
Vaše sporočilo je bilo poslano!
Nazaj

Ime in Priimek: Podjetje: E-mail: Telefon:

Artikli, količina, rok:

Pogoji poslovanja
Vsebina spletnega mesta je avtorsko delo in je brez soglasja ni dovoljeno kopirati
Izdelava MMstudio
Naša spletna stran za boljše delovanje uporablja piškotke! Želite izvedeti več?
Ali se strinjate, da na vaš računalnik naložimo piškotke za ta namen?