Košarica: 0 izdelkov
Kontakt:
031 586 049
041 884 124

Izdelava kartic zvestobe in nalepk z identično črtno kodo

(ID artikla: )

znižajte si stroške s prijavnicami, poenostavite izdajanje kartic in vnos v CRM...

Številne stranke se odločajo za naročilo kompletov, torej PVC kartic zvestobe skupaj s papirnatimi nalepkami z identično črtno kodo, saj prinaša ta rešitev številne prednosti.

Prva prednost je ta, da si znižate stroške izdelave prijavnic, ker so prijavnice brez kode cenejše kot serializirane prijavnice in se izognete strošku kompletiranja prijavnic s karticami (kartic ni potrebno lepiti na prijavnice). 

Druga prednost kompletov je ta, da so kartice popolnoma ločene od prijavnic in ko stranka izpolni prijavnico, ji izročimo kartico, nalepko s kodo pa nalepimo na izpolnjeno prijavnico. 

Tretja prednost je poenostavitev in pohitritev vnosa podatkov v CRM, saj črtne kode ni potrebno ročno prepisovati, ampak se jo lahko prebere s čitalnikom črtne kode. S tem se izognemo tudi napakam pri prepisovanju kode, ki pomenijo, izgubo povezave med izdanimi karticami in strankami v bazi (nakupi se torej ne beležijo pravilno). 

Četrta prednost je dejstvo, da ob spremembi vsebine prijavnic, ni potrebno zavreči tudi kartic, ampak je dovolj če se izdela le nove prijavnice.

Drugi način uporabe kompletov je ta, da prejme stranka komplet kartic in papirnatih nalepk s kodo. Stranke imajo ob nakupu možnost uporabe kartic ali uporabo nalepk s kodo, ki jih lahko nalepijo kamor želijo (v denarnico, na drugo kartico, mobilni telefon ipd.). 

Izdelamo lahko poljubno število kartic z nalepkami (tudi najmanjše količine).

Rok dobave: 2-3 dni za količine do 500 kom, 2-3 tedne za večje količine

Informativni obrazec
Pošljite nam povpraševanje in odgovorili vam bomo v najkrajšem možnem času.
Vaše sporočilo je bilo poslano!
Nazaj

Ime in Priimek: Podjetje: E-mail: Telefon:

Artikli, količina, rok:

Pogoji poslovanja
Vsebina spletnega mesta je avtorsko delo in je brez soglasja ni dovoljeno kopirati
Izdelava MMstudio
Naša spletna stran za boljše delovanje uporablja piškotke! Želite izvedeti več?
Ali se strinjate, da na vaš računalnik naložimo piškotke za ta namen?