Košarica: 0 izdelkov
Kontakt:
031 586 049
041 884 124

Tisk zgibank s prijavnicami za klube zvestih kupcev

(ID artikla: )

ne izgubljajte časa z različnimi podizvajalci, tudi za prijavnice bomo poskrbeli mi...

S sodelovanjem z zelo kompetentnimi slovenskimi tiskarnami nudimo našim strankam tudi vse tiskovine, ki jih zahteva klub zvestih kupcev in s tem poenostavimo delo, izločimo tveganje zaradi iskanja ustreznih podizvajalcev, ter zagotovimo, da bodo kartice in tiskovine ustreznih barv in kvalitete.

Podjetje, ki koristi klub zvestih kupcev potrebuje poleg kartic zvestobe tudi zgibanke s prijavnicami, s katero se člani prijavijo v klub in sprejmejo pogoje sodelovanja v klubu. Zgibanke običajno vsebujejo prednosti sodelovanja v klubu, pogoje ter prijavnico, ki jo izpolni novi član. Izpolnjena prijavnica ima dve vlogi. Prvič služi temu, da lahko vpišemo v CRM ime, priimek in druge podatke od člana; druga vloga prijavnice pa je ta, da dobimo od članov pisno dovoljenje, da jim lahko pošiljamo svoje ponudbe preko e-pošte ali drugih medijev in da lahko uporabimo njihove podatke v tržne namene.

Za izdelavo vzorcev zgibank in naklade do 1.000 kom običajno uporabljamo digitalni tisk, za velike naklade pa offset tehnologijo, ki zagotavlja najnižjo ceno na zgibanko.

Zgibanke so običajno izdelane iz 135 do 150 g papirja, formata A4, ki je dvakrat prepognjen. Zadnja tretjina zgibanke je perforirana in namenjena izpolnjevanju članovih podatkov.

Prijavnice lahko vsebujejo tudi serijsko številko ali črtno kodo in včasih je najbolje, če zgibanka vsebuje tudi kartico zvestobe z identično številko kot na prijavnici. 

Rok dobave: količine do 1000 kom običajno naredimo v 2-3 dneh, za večje količine pa potrebujemo 7-9 delovnih dni.

Informativni obrazec
Pošljite nam povpraševanje in odgovorili vam bomo v najkrajšem možnem času.
Vaše sporočilo je bilo poslano!
Nazaj

Ime in Priimek: Podjetje: E-mail: Telefon:

Artikli, količina, rok:

Pogoji poslovanja
Vsebina spletnega mesta je avtorsko delo in je brez soglasja ni dovoljeno kopirati
Izdelava MMstudio
Naša spletna stran za boljše delovanje uporablja piškotke! Želite izvedeti več?
Ali se strinjate, da na vaš računalnik naložimo piškotke za ta namen?