Košarica: 0 izdelkov
Kontakt:
031 586 049
041 884 124

Emergency kartica

(ID artikla: 1413)

Imate posebno zdravstveno stanje? Se ukvarjate z raznimi športnimi dejavnostmi? Potem je zadnji čas, da naročite svojo Emergency kartico!

Kaj je Emergency kartica?

Kartica za pomoč v stiski (emergency kartica) je ustvarjena z namenom, da vam pomaga v primeru nujne medicinske pomoči, saj nudi osnovne informacije v izjemno dostopni obliki. Emergency kartica vam zagotavlja, da je vaša bližnja oseba kontaktirana in medicinsko osebje informirano o vašem zdravstvenem stanju, ko je to nujno potrebno. Kartica je prepoznavna in priročna.

Emergency kartica je narejena iz dveh standardnih PVC kartic in z režo za pritrditev vrvice. Na notranji strani obeh kartic so prazna polja za zapis kontaktne osebe, osebnih podatkov nosilca kartice in pomembnih zdravstvenih informacij.

V primeru nesreče daje medicinskemu osebju ključne informacije o predhodnem zdravstvenem stanju osebe, kot so na primer alergije, kronične bolezni in krvna skupina.  

Komu je namenjena?

Vsak bi moral nositi pri sebi Emergency kartico, predvsem pa ljudje s posebnim zdravstvenim stanjem, katero bi moralo biti znano v primeru nesreče ali drugih nujnih primerih.

Vedno nosite s seboj Emergency kartico na kateri so vaši osebni podatki, kontaktna oseba ter vse potrebne informacije o vašem zdravstvenem stanju, kroničnih boleznih (sladkorna bolezen, astma, epilepsija, različne alergije, ipd.), alergijah na določena zdravila, ipd.

Posebno je priporočljiva za:
*Otroke
*Starostnike
*Kronične bolnike

Uporaba?

Medicinsko osebje se pogosto znajde v situaciji, ko bolnik ne more posredovati ključnih podatkov o svoji zdravstveni situaciji, zato je za njih Emergency kartica lahko neprecenljiva.

Nimamo vedno s seboj denarnice, osebnih dokumentov ali telefona, vendar Emergency kartico je možno pritrditi kamorkoli ali pa jo pospraviti v žep in v primeru, da se vam karkoli zgodi, ste lahko brez skrbi. Kartico lahko nosite v denarnici, v nahrbtniku ali pa jo obesite na drugo vidno mesto. Pri sebi jo lahko imate tudi pri rekreaciji, ko običajno s seboj ne nosimo denarnice in telefonov. Kartica je zasnovana na takšen način, da so vsi vaši osebni podatki skriti, zato jo lahko brez skrbi obesite na dobro vidno mesto.

Emergency kartici ne bo zmanjkalo baterije, se ne pokvari in nima gesla za dostopanje. Ne zanašajte se samo na telefon in pametno poskrbite za svojo varnost in varnost vaših bližnjih!

Enostavno izpolnite vse potrebne podatke, pritrdite na nahrbtnik ali jo vstavite v denarnico. 

Osebje nujne medicinske pomoči lahko hitro dostopa do vseh potrebnih zdravstvenih informacij in kontaktira vaše bližnje. 

Rok dobave: na zalogi

Naročena količina je lahko poljubna. Vpišite željeno količino, saj je cena odvisna od količine.
 
1,00 €
+ ddv
Spletni nakup
Količina
Skupaj
Skupaj z DDV
1,00 EUR
1,22 EUR
Cena/kos: 1,00 EUR (z DDV 1,22 EUR)
Dodaj v košarico
Povpraševanje V primeru posebnih zahtev pošljite povpraševanje.
Pošlji povpraševanje

Pogoji poslovanja
Vsebina spletnega mesta je avtorsko delo in je brez soglasja ni dovoljeno kopirati
Izdelava MMstudio
Naša spletna stran za boljše delovanje uporablja piškotke! Želite izvedeti več?
Ali se strinjate, da na vaš računalnik naložimo piškotke za ta namen?