Košarica: 0 izdelkov
Kontakt:
031 586 049
041 884 124

Kartica za prvo pomoč - majhna kartica za veliko pomoč v nujnih primerih

(ID artikla: 1478)

Na kartico enostavno napišete kontaktne podatke za nujni primer in svoje zdravstvene posebnosti...

Kaj je kartica za prvo pomoč?

Kartica za prvo pomoč je ustvarjena z namenom, da vam pomaga v primeru nujne medicinske pomoči, saj nudi osnovne informacije v izjemno dostopni obliki. Kartica za prvo pomoč vam zagotavlja, da je vaša bližnja oseba kontaktirana ter medicinsko osebje informirano o vašem zdravstvenem stanju, ko je to nujno potrebno. Kartica je prepoznavna in priročna.

Kartica za prvo pomoč je PVC kartica standardnih dimenzij bančne kartice, obojestransko, barvno potiskana. Na sprednji strani je natisnjena grafika, na hrbtni strani kartice pa se nahaja prostor namenjen vpisu osebnih podatkov, ki jih imetnik kartice dopiše ročno z vodoodpornim pisalom.

V primeru nesreče kartica za prvo pomoč daje medicinskemu osebju ključne informacije o predhodnem zdravstvenem stanju osebe, kot so npr. alergije, kronične bolezni in krvna skupina.  

Komu je namenjena?

Vsak bi moral imeti Kartico za prvo pomoč, predvsem pa ljudje s posebnim zdravstvenim stanjem, ki bi moralo biti znano v primeru nesreče ali drugih nujnih primerih.

Vedno nosite s seboj kartico na kateri so vaši osebni podatki, kontaktna oseba ter vse potrebne informacije o vašem zdravstvenem stanju, kroničnih boleznih (sladkorna bolezen, astma, epilepsija, različne alergije, ipd.), alergijah na določena zdravila, idr.

Posebno je priporočljiva za:
*Otroke
*Starostnike
*Kronične bolnike

Uporaba?

Medicinsko osebje se pogosto znajde v situaciji, ko bolnik ne more posredovati ključnih podatkov o svoji zdravstveni situaciji, zato je lahko za njih Kartica za prvo pomoč neprecenljiva. Tako lahko osebje nujne medicinske pomoči hitro dostopa do vseh potrebnih zdravstvenih informacij in kontaktira vaše bližnje.

Enostavno izpolnite vse potrebne podatke in jo vstavite v denarnico ali torbico.

Kartici za prvo pomoč ne bo zmanjkalo baterije, se ne pokvari in nima gesla za dostopanje. Ne zanašajte se samo na telefon in pametno poskrbite za svojo varnost in varnost vaših bližnjih!


Rok dobave: na zalogi

Kartice so avtorsko delo in zaščitene pod številko R-002/16.
 
0,60 €
+ ddv
Spletni nakup
Količina
Skupaj
Skupaj z DDV
0,60 EUR
0,73 EUR
Cena/kos: 0,60 EUR (z DDV 0,73 EUR)
Dodaj v košarico
Povpraševanje V primeru posebnih zahtev pošljite povpraševanje.
Pošlji povpraševanje

Pogoji poslovanja
Vsebina spletnega mesta je avtorsko delo in je brez soglasja ni dovoljeno kopirati
Izdelava MMstudio
Naša spletna stran za boljše delovanje uporablja piškotke! Želite izvedeti več?
Ali se strinjate, da na vaš računalnik naložimo piškotke za ta namen?